HTML

Állás Wanted

Az oldal célja, hogy őszintén és köntörfalazás nélkül beszéljünk azokról a témákról, amik az álláskereséshez kapcsolódnak. Mi, az oldalon író bloggerek, mind átéltük az álláskeresés mélypontjait és ezekről nyíltan merünk beszélni, mert hisszük, hogy a tapasztalatainkból mások is okulhatnak! A saját tapasztalatainkon túl az érdekesebb beérkező olvasói levelek közül is megosztunk néhányat az ide látogatókkal!

Az álláskeresésről őszintén!

2009.12.17. 01:10 Hopeful John Doe

Visszatértünk! ÁllásWanted teljes gőzzel!

Címkék: vélemény munka állás álláskeresés állásajánlat munkanélküli munkakeresés újrakezdés munkaajánlat 2010 dolgozni állások társszerző kerestetik

Az utóbbi két hónapban teljesen eltűntem. Ennek számos oka van, de ezeket most fölösleges lenne boncolgatni. Érdemes inkább arról beszélni, ami a lényeg, a JÖVŐ!

Milyen is lesz az ÁllásWanted 2010-től?

Bár nem látszott, az utóbbi időben sokat gondolkodtam azon, hogy mit lehetne tenni azért, hogy az oldal még színvonalasabb, még érdekesebb és sokrétűbb legyen.

Az általam kitalált megoldás kettős.
 

Társszerző kerestetik

Felvetették néhányan e-mailben, hogy szívesen részt vennének az oldal írásában. Sokat gondolkodtam a dolgon és szerintem így még sokszínűbbé válhat az ÁllásWanted, még hasznosabb lehet mindannyiunk számára.

Tehát mostantól várom azok jelentkezését, akik társszerzőként szívesen szerkesztenék az Állás Wanted oldalát! Itt elsődlegesen személyes tapasztalatok, vélemények leírására, magyar állásoldalok átnézésére, értékelésére gondolok, illetve nyitott vagyunk minden új ötletre!

Ha érzel magadban motivációt, szívesen kibeszélnéd magadból a kudarcaidat, segítenél a hozzád hasonlóknak a tapasztalataiddal, akkor küldj egy rövid bemutatkozást az e-mailcímemre, a nagyzozo64@freemail.hu-ra!

Ha leírod mi motivál, miért szeretnél részt venni ebben az egészben, az is sokat segíthet! Ha úgy érzed bármit szívesen elküldenél, ami segít abban, hogy jobban bemutatkozz, küldd el bátran! Legyen ez egy személyes élmény leírása, egy régi iskolai dolgozat vagy a kedvenc vicced! :)

A jelentkezőket arra kérem, hogy december 31-ig küldjék el a jelentkezésüket.

Terveim szerint a következő évben 2-3 új szerzővel fogom az oldalt tovább folytatni.

 

Rendszeres megjelenés, olvasói bevonás, no és persze górcső alá veszünk mindent és mindenkit!

A következő év attól is különleges lesz reményeim szerint, hogy szeretnék legalább heti egy olyan napot, amikor az ÁllásWanted minden egyes héten egy újabb bejegyzéssel jelentkezik. Vagyis 2010-től legalább heti rendszerességgel fogunk jelentkezni!

Elképzelhető, hogy ezen a fix napon mindig egy olvasói levelet fogunk közzétenni, de az is lehet, hogy a heti tapasztalatainkat összegezzük, vagy valamilyen Heti tippet adunk az olvasóknak.

Mivel egyelőre - azon kívül aki felvetette ezt a társszerzős lehetőséget - nem tudni, hogy kik fognak részt venni ebben a dologban, ezért ez egyelőre még egy nyitott kérdés! Ha ehhez van ötletetek, azt is szívesen látjuk az e-mailcímemre!

A korábbiakkal ellentétben emellett szeretnék sokkal interaktívabb közösséget kialakítani az oldalon!

A látogatottsági adatok azt mutatják, hogy nagyon sokan olvasnak bennünket, viszont kevesen hallatják a hangjukat. A következő évben mindenképpen célom az, hogy benneteket bevonjunk és egy valóban érdekes, tanulságos közösséget hozzunk létre az oldalon!

Sajnos az állásportálok értékeléseivel is adós vagyok. A következő hetekben, hónapokban a társszerzőimmel együtt feltétlenül folytatni szeretném a megkezdett utat és őszintén akarok beszélni arról, amiről nagyon keveset beszélnek másutt. Vagyis arról, hogy mi az, ami számunkra munkavállalók számára igazán fontos és melyek azok az oldalak, amelyek valóban nekünk akarnak segíteni!


Tehát hamarosan egy megújult, a korábbiaknál is sokkal őszintébb  és alaposabb ÁllásWanted-dal jelentkezünk!

u.i.: Elnézést, hogy esetenként többes számban írtam. Ennek oka, ahogy említettem már megvan az egyik társszerzőm, de erről majd a későbbiekben többet is elárulok!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://allaswanted.blog.hu/api/trackback/id/tr911603601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anthemon 2010.07.19. 14:25:41

Halihó! Éltek-e még? Van fent valaki?
süti beállítások módosítása