HTML

Állás Wanted

Az oldal célja, hogy őszintén és köntörfalazás nélkül beszéljünk azokról a témákról, amik az álláskereséshez kapcsolódnak. Mi, az oldalon író bloggerek, mind átéltük az álláskeresés mélypontjait és ezekről nyíltan merünk beszélni, mert hisszük, hogy a tapasztalatainkból mások is okulhatnak! A saját tapasztalatainkon túl az érdekesebb beérkező olvasói levelek közül is megosztunk néhányat az ide látogatókkal!

Az álláskeresésről őszintén!

2010.07.19. 19:18 Hopeful John Doe

ÁllásWanted - Újrahangolva

Címkék: állás álláskeresés tapasztalat újrakezdés visszatérés állásportál

Az utóbbi hetekben, hónapokban mondhatni igencsak eltűntünk, eltűntem.

Az okokat ugyan lehetne taglalni, de nem lenne semmi értelme, mert mindez nem nagyon változtat azon, hogy az utóbbi hónapokban teljes mértékben elhanyagoltuk a blogot, és azokat, akik olvastak bennünket. Mivel nem kevés alkalommal élesen bíráltam azokat, akik jelentős felelősséggel bírnak az álláskeresés világában - kifejezetten igaz ez az állásportálokra -, nem lenne elegáns most másra, másokra vagy a külső körülményekre hárítani a felelősséget. Elhanyagoltam egy megkezdett "feladatot", ami hiba volt.

Alaposan átgondoltam a következő hónapokat, és a rengeteg pozitív visszajelzés miatt, valamint amiatt, hogy ismét érzem magamban a szükséges motivációt úgy döntöttem, hogy újraindítjuk, újraindítom az ÁllásWanted-ot!

A korábbi hónapokban sok személyes beszélgetés, számos elkeserítő vagy éppen érdekes személyes tapasztalat és baráti beszámoló ismét arra ösztönöz, hogy folytassam a megkezdett utat.

Az utóbbi időszak "élményeit", a felhalmozott tapasztalatokat, valamint egy - az utóbbi idő számomra talán legnagyobb pozitív meglepetésének számító - új állásportált is meg fogok osztani azokkal, akik továbbra is követnek minket!
No, meg persze kitérek azokra az oldalakra, amelyek az utóbbi félévben ismét bebizonyították, hogy nem érdemlik meg a bizalmunkat!

Úgy vélem, hogy az ÁllásWanted korábban sem egy "fikablog" volt - legalábbis én nagyon bízom benne, hogy az olvasók nem ezt gondolták, gondolják -, a jövőben viszont szeretném még inkább elérni, hogy az álláskeresők számára fontos és hasznos dolgok jelenjenek meg a blogon!

Őszintén bízom benne, hogy egy igen izgalmas, értékes és mindenki számára hasznos blog újraindulásának első posztja ez.

A megújult blog első részével hamarosan jelentkezem!

Addig is olvassatok minket, és osszátok meg velem, velünk véleményeteket, tapasztalataitokat!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://allaswanted.blog.hu/api/trackback/id/tr542161870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Insider007 2010.07.28. 10:29:16

Nagyon örülök hogy újra olvashatlak Téged, Titeket.
süti beállítások módosítása